Startphos dafco

STARTPHOS DAFCO este un îngrășământ mineral micro-granulat pe bază de azot și fosfor (NP), cu adaos de zinc (Zn) care acționează în sinergie cu fosforul în metabolismul plantelor.

20 kg

Transport gratuit peste 1.500 lei

Aplicarea îngrășămintelor micro-granulate de tip “Starter” stimulează dezvoltarea culturilor în primele stadii de dezvoltare. Stimulează dezvoltarea rădăcinilor și frunzelor la răsaduri și plantele tinere. Un start bun în vegetație ajută culturile să fie mai rezistente împotriva atacurilor de insecte și boli și în competiția cu buruienile. În plus, plantele vor putea rezista mai bine la stresul cauzat de factorii abiotici, cum ar fi temperaturi scăzute sau soluri temporar asfixiate. Răsadurile viguroase și bine dezvoltate pun bazele producției de success in culturile horticole. La fel și în culturile de câmp, având plăntuțele viguroase, cu un start bun în vegetație, avem și o producție pe măsură.

 

STARTPHOS DAFCO este un îngrășământ mineral micro-granulat pe bază de azot și fosfor (NP), cu adaos de zinc (Zn) care acționează în sinergie cu fosforul în metabolismul plantelor. Microgranulele STARTPHOS DAFCO au o suprafață activa ridicată, care permite solubilizarea completa a nutrienților și

absorbția lor foarte buna de către plantele de cultură.

Eficiența ridicată și costurile reduse de aplicare, fac din STARTPHOS DAFCO cea mai bună alegere pentru fermierii care doresc să obțină producții bune la unitatea de suprafață. Produsul poate fi amestecat cu alte produse micro-granulare cu densitate în vrac similară.

Caracteristici

Produsul STARTPHOS DAFCO se prezintă sub forma de microgranule. Dimensiunea granulelor este cuprinsă între 0,5-1,2 mm în diametru, având o densitate în vrac de 750 kg/m3 și un pH de 4,5±0,5.

Materiale de descărcat