Despre noi

Infiintata in anul 1994, SC Dafcochim SRL are ca obiectiv principal de activitate comertul cu produse chimice. Exportator, importator si distribuitor a numeroase firme de prestigiu nationale si internationale societatea noastra este unul din principalii jucatori de pe piata produselor chimice industriale si a produselor chimice pentru agricultura.

Model de business in relatiile cu fermierii
Divizia Agro a ajuns treptat să dețină în prezent, jumătate din cifra de afaceri a DAFCOCHIM Group. Acest lucru se datorează faptului că de la un an la altul ne-am diversificat gama de produse comercializate, în prezent fiind distribuitori autorizați ai celor mai mari producători de inputuri pentru agricultură din lume, oferind întreaga gamă de produse: erbicide, insecticide, fungicide, îngrășăminte, biostimulatori și genetică performantă. În ultimii ani a avut loc o dezvoltare deosebită a acestui sector care se datorează în special dezvoltării fermelor mici și mijlocii precum și a creșterii suprafețelor cultivate, ca urmare a folosirii de tehnologii și produse de ultimă generație.

DAFCOCHIM Agro are în prezent o infrastructură logistică modernă (depozite, magazin de prezentare, mijloace de transport etc.) care îi oferă posibilitatea de a răspunde prompt la orice solicitare primită de la fermieri în mai puțin de 48 de ore.

Pentru o mai bună cunoaștere a tehnologiilor de ultimă generație și o evaluare corectă a potențialului de producție a soiurilor și hibrizilor de plante specifice Transilvaniei, DAFCOCHIM Agro a organizat în ultimii ani în ferma proprie de la Seuca sau în alte locații, loturi demonstrative în parteneriat cu marii furnizori de inputuri pentru agricultură din lume. Peste 500 de fermieri, clienți fideli ai DAFCOCHIM Agro, au vizitat în fiecare an aceste loturi comparative și au avut posibilitatea să constate și să evalueze potențialul de producție cantitativ și calitativ al fiecărui soi sau hibrid dar și starea fiziologică și sănătatea culturilor, pentru a alege soiurile și schemele de tratament potrivite.

Echipa tehnică și comercială a DAFCOCHIM Agro, condusă cu tact și profesionalism de directorul general ing. Marinel Ștefan, a creat un model de business unde pune pe primul loc fermierul oferindu-i soluții tehnice specifice fiecărei ferme și un tratament bazat pe seriozitate, prietenie și respect reciproc.