Plată şi livrare

 

Modalitate de plata
1. Preturile afisate sunt exprimate in lei si includ toate taxele aplicabile, TVA fiind inclus in valoarea comenzii. 
2. Preturile nu includ transportul sau alte servicii optionale, insa pretul acestora va fi afisat in cosul dvs. anterior finalizarii comenzii.
3.  Produsele oferite de Dafcochim Agro pot fi platite prin card bancar, sau numerar (ramburs).
4.  Cardurile bancare acceptate sunt Visa si Mastercard. Platile cu cardul efectuate pe website/aplicatie sunt securizate prin folosirea protocolului 3D Secure prin serviciul MobilPay (Netopia). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii comenzii in platforma de plati, urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. Dafcochim Agro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 
Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele dafcochim.ro sau pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
In cazul platii prin card bancar, procesatorul de plati va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor si/sau serviciilor selectate va fi debitat din contul bancar de indata ce comanda dvs. sau parte din comanda dvs., ce doriti sa fie expediata separat, este completa si gata de expediere. 

6. Platile in numerar se efectueaza ramburs la livrare, catre curierul desemnat.
7. In eventualitatea unui control fiscal, pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, Dafcochim Agro va poate solicita documente cu privire la comanda, prin email, sau documente care atesta adresa, copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii. Intr-un astfel de caz, comanda se considera finalizata doar dupa primirea de catre Dafcochim Agro a documentelor solicitate, in lipsa lor Dafcochim Agro putand sa refuze comanda. 

 

Informatii livrare

1. Produsele vor fi livrate, la locul indicat de dvs. in comanda. Livrarea este in responsabilitatea vânzătorului, costurile fiind suportate de Cumparator.

2. Produsele pot fi ridicate de la magazinul Dafcochim din Tg Mures str. Budiului 68, fara costuri suliplimentare.
3. In cazul in care livrarea se face la o adresa la care locuiesc/isi desfasoara activitatea mai multe persoane, sunteti de acord ca produsele sa fie predate oricarei persoane indicate de dvs. in scris sau verbal. 
Livrarile catre anumite zone care nu sunt usor accesibile (cum ar fi regiuni muntoase la mare altitudine, etc) se pot face la cel mai apropiat oras, ulterior preluarea produselor fiind in responsabilitatea dvs.
In cazul in care livrarea presupune taxe suplimentare determinate din motive precum lipsa unui raspuns la sosirea curierului, amanarea preluarii produselor sau altele asemenea, acestea vor fi suportate de dvs. 
4. Timpul de livrare maxim este de 7 (sapte) zile lucratoare si va fi comunicat la momentul confirmarii comenzii. Vânzătorul este indreptatit la prelungirea termenelor de livrare daca va suferi intarzieri sau obstructionari si/sau costuri suplimentare cauzate de autoritati sau ca urmare a unor schimbari in legislatie sau orice alte motive independente de vointa sa, cu perioada necesara depasirii acestor cauze, care va fi comunicata Cumparatorului.
5. In cazul in care nu puteti prelua produsele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult 3 (trei) incercari de livrare, intr-un interval de 5 (cinci) zile. Ulterior, coletul va fi returnat catre Vânzătorul.
6. Orice neconformitate a produsului cu Specificatiile va fi inserata in cuprinsul notei AWB, avand dreptul de a refuza primirea si solicita inlocuirea produsului. In cazul in care nu doriti inlocuirea, Vânzătorul se obliga sa ramburseze sumele primite in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor neconforme. Semnatura operatorului de transport pe nota AWB este obligatorie, in lipsa acesteia Vânzătorul avand dreptul sa refuze rambursarea sumelor primite sau, dupa caz, inlocuirea produselor.
7. In cazul in care cumparatorul doreste sa plaseze o comanda telefonic sau prin email, care nu poate fi livrata prin curier din cauza cantitatii ridicate, aceasta poate fi transportata cu mijloacele de transport ale SC Dafcochim SRL.