Omologări
| Principalele culturi | Doza omologată | Spectru de combatere |
|---|---|---|
| Sâmburoase (cais, piersic, cireş, vişin, prun) | 3,5l/ha (0,35 %) in timpul vegetatiei la avertizare | Monilioza (Monilinia spp.) |
| Sâmburoase (cais, piersic, nectarin) | 2,6l/ha se aplică de la apariția mugurilor și până la formarea inflorescențelor | Bășicarea frunzelor de piersic (Taphrina deformans) |
| Măr | 3,5 l/ha | Rapănul mărului (Venturia inaequalis), focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora – prefloral) |
| Tomate | 3-4 l/ha | Phytophtora infestans (mana) Alternaria solani (alternarioza) |
| Vița de vie | 4-5,3 l/ha | Mana viţei de vie (Plasmopara viticola) |
| Cartof | 5,3 l/ha | Mană (Phytophtora infestans) |
| Legume bulboase (excepție ceapa roșie de primăvară) | 5,3 l/ha | Mana cepei (Peronospora destructor) |
| Cucurbitacee | 5,3 l/ha | Mana (Pseudoperonospora cubensis) |
| Salata (sere și solarii) | 5,3 l/ha | Mana (Bremia lactuceae) |
| Ardei | 5,3 l/ha | Mana (Phytophthora capsici) |
| Vinete, tomate (sere și solarii) | 5,3 l/ha | Mana (Phytophthora capsici ) |
| hamei | 5,3 l/ha | Mană (Pseudocercospora humuli) |
| Plante ornamentale | 5,3 l/ha | Mana (Peronospora spp. ) |