Pantera 40 EC

PANTERA 40 EC este soluția sigură care combate în toamnă samulastra de cereale din cultura de rapiță, eliminând pierderile semnificative de recoltă.

Substanță activă: quizalofop -P-tefuril 40 g/l

100 ml

Transport gratuit peste 1.500 lei

Avantaje

PANTERA 40 EC are o fereastră largă de aplicare, oferind o flexibilitatea mai mare în efectuarea tratamentelor și gestionarea mult mai eficientă a volumului de muncă la fermă. 

PANTERA 40 EC este soluția sigură care combate în toamnă samulastra de cereale din cultura de rapiță, eliminând pierderile semnificative de recoltă.  

• Erbicid consacrat pentru controlul monocotiledonatelor anuale și perene și pentru eficacitatea sa asupra samulastrei de cereale

• Flexibilitate în aplicare și control de lungă durată al buruienilor problemă într-un spectru larg de culturi

• Selectivitate foarte bună pentru culturile la care se aplică 

Omologări

Principalele culturi Doza omologată Spectru de combatere
Ardei gras, cartof, ceapă, foioase, pepeni verzi, castraveți, floarea soarelui, lucernă, rapiță, soia, viță de vie, tomate 0,75 - 3 l/ha Buruieni monocotiledonate anuale și perene

Caracteristici

Mod De Acțiune

PANTERA 40 EC este un produs cu o sistemicitate ridicată. Produsul este absorbit rapid de către frunzele buruienilor graminee și translocat în întreaga plantă. 

Substanța activă se acumulează în punctele de creștere a lăstarilor și rizomilor, unde blochează sinteza normală a lipidelor, conducând la combaterea totală a gramineelor. PANTERA 40 EC este un erbicid sistemic postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale și perene din numeroase culturi. 

Produsul are o formulare de calitate care îmbunătățește penetrarea și absorbția substanței active în țesuturile plantelor, eliminând riscul spălării prin ploaie. 

Cuvinte cheie (keywords) în pagină: pantera, samulastra, quizalofop-P-tefuril, erbicid, buruieni monocotiledonate